dissabte, 12 d’abril del 2014

Visites Guiades Setmana Santa 2014

Aquests dies de vacances de Setmana Santa coincideixen amb esdeveniments importants a Girona  perqué la confraria dels Manaies de Girona, que tenen la seva seu, o "castrum", a la capella de sant Lluc del nostre barri, celebren els seus setantacinc anys.
Per aixó hem pensat les visites guiades que vulgueu concertar amb nosaltres  per a aquesta setmana, desde la perspectiva dels orígens d' aquesta zona en la ciutat antiga : l' imperi dels romans, els cristians, els màrtirs i sant Fèlix entre els diversos aspectes de la història antiga i les restes o vestigis de la ciutat primera...
Entre mitj' hora i tres quarts d' històries, biopics hagiogràfics, llegendes, tradicions, altres narracions, i més, amb una postal d' un artísta local de regal !
preu del servei: 2,50 euros.
contacte per visita i hora : avcabarrisantfeliu@gmail.com , o al telèfon que hi ha al fulletó
_____
Estos dia de vacaciones de Semana Santa, coinciden este año com la celebración del septuagèsimoquinto aniversario de la creación de la cofradia de los "manaies" de Gerona, quienes tienen su sede o "castrum" en la capilla de san Lucas sita en nuestro barrio.
Por ello hemos pensado las visitas guiadas por el barrio de san Fèlix que querais seguir con nosotros desde la perspectiva de los orígenes de esta zona de la antigua urbe romana: las primeras comunidades cristianas, la puerta principal de la urbs, los màrtires, san Fèlix africano entre los diversos aspectos de la historia antigua y los vestigios de la primera ciudad...
Entre media hora i hora entera de histórias, hagiografias,leyendas y tradiciones i mas, con una postal de un artista local de regalo!
precio del servicio por persona: 2,50 euros.
para acordar visita i hora, contactar en:  avcabarrisantfeliu@gmail.com o en el telefono indicado en el folleto de portada.