dissabte, 4 d’octubre del 2014

VISITA TEATRALITZADA tot l'any

La VISITA TEATRALITZADA, pel barri de sant Feliu de Girona, que s'ha començat a fer des de l'estiu d'aquest any, també és una de les modalitats de Visita Guiada que podeu demanar, durant tot l'any. Aquesta és una modalitat de caire familiar, adreçada a pares amb nens, adults i joves.
El pintor Pons, i ocasionalment també altres personatges de les tradicions i la història, us faran de guía pels carrers del barri explicant detalls de història local, noves rondalles de caire llegendari, ambients i detalls que us aproparan al barri d'altres temps, i també del més proper, que de ben segur faran una estona aprofitada i divertida, amb algunes diferències amb la de l'estiu, però amb gairebé el mateix guionatge.
Abans de l'itinerari se us entregarà un breu dossier de la Visita Teatralitzada, amb una presnetació, mapes il·lustratius de l'itinerari i altres detalls.
Aprofiteu els dies de festa de la tardor, o els d'abans del fred de l'hivern, per a seguir una activitat cultural, i també educativament divertida : la VISITA guiada teatralitzada a l'antic barri de sant Feliu de Girona.