divendres, 29 de juny del 2012

un Nou Servei de Visites Guiades

Us presentem un nou Servei de Visites Guiades per, i per a, la ciutat de Girona.

A partir de les Visites Guiades pel barri sant Fèlix de Girona, que cada any organitza l´AViC sant Feliu, la Junta de l´Associació i l´equip de les V.G. han decidit ampliar aquest servei per servir millor, i a més visitants del barri i a la Festa Major que es celebra anualment entre els mesos de Juliol i Agost. Es dir, en comptes d´una única Visita Guiada en una única sessió d´un dia de les Festes del barri,s´organitzaran a partir de la festa d´aqust any 2012, dues sessions cada dia de la festa que no coincideixi amb les altres visites guiades que s´organitzen per les festes, com la V.G. als Banys Àrabs i la V.G. al temple.

Totes les Visites Guiades organitzades durant les Festes d´estiu de sant Feliu, són un servei gratuït.

A més, vist l´interès que alguns seguidors d´aquestes visites guiades han manifestat per saber més i conèixer millor des d´aquest entorn del barri, antic burg, de sant Fèlix, l´antiga Girona, altrament coneguda com el BarriVell, La Junta associativa i l´equip de V.G., han decidit la organització d´extensions dels itineraris de la V.G. pel barri de sant Fèlix, per altres entorns del BarriVell.
Pel Servei de Visites Guiades que no es facin durant les Festes del barri, us oferim diverses categories i modalitats de visita, adaptades cadascuna a diferents tipologies d´ usuaris clientelars, i seràn de pagament, tanmateix i gairebé simbòlic, però amb aquesta minsa aportació poderm oferir-vos un servei més acurat i millor, contribuint així a les despeses d´organització: 2 euros per persona per a grups de menys de deu visitants, i 2.50 euros per persona per a grups més grans, de fins a vint-i-cinc visitants.
 
De totes trobareu informació detallada en successius articles en aquest blog, i globals al blog de l´Associació de Veïns i Comerciants sant Feliu del Barri Vell.

És el nostre propòsit, que gaudiu de cada itinerari, passejada, caminada o estona de les Visites Guiades, ja siguin de pagament o gratuïtes, que feu amb nosaltres per entorns històrics, arqueològics, artístics i culturals d´aquesta antiga i bella ciutat; volem que en guardeu un bon record.

per informacions i contractacions, contacteu amb l´encarregat dels guiatges, en Jep Ro.Ma.
i si ho feu com participants en la Festes, contacteu amb l´equip d´activitats de l´AViCsantFeliu