dijous, 9 d’agost del 2012

la visita guiada de la Festa de snt.Fèlix 2012

Les Visites guiades de Festa Major del barri sant Fèlix, que recorren el subsector sant Feliu del BarriVell de Girona que tradicionalment anomenem barri de sant Fèlix per tenir aproximadament la mateixa àrea que el burg medieval del mateix nom, són gratuïtes per a tothom durant els dies de la Festa del barri.
Aquestes Visites Guiades, des de que es varen organitzar ja fa uns anys, formen un cicle temàtic que anomenem: "passeigs pels personatges, edificis, carrers i ambients del barri sant Fèlix", i cada any es desenvolupa al voltant d´un tema monogràfic.
Enguany, el 2012, la Visita Guiada de les Festes ha tingut com a tema de l´itinerari i el guiatge: "l´Aigua i el barri a través de la història" on el guia ha anat desglossant cada un dels episodis, llocs i construccions que han tingut una major, oportuna, tràgica, rellevant o adient relació amb l´aigua, ja fòssins pluvials, fluvials o soterrànies. 
Al final de la visita es va entregar, a qui ho demanés, un full amb el resum dels diversos llocs i passatges de l´itinerari.
 Durant els dies de les Festes de sant Feliu d´enguany, hem fet gairebé cada dia dues sessions, de tarda i vespre; aixó ha permès que més persones hàgin seguit la Visita Guiada de manera més personalitzada i adient per a aquestes dates estivals, ja que els grups de cada dia no sobrepassaven la mitja dotzena de persones.

premeu-hi per ampliar la imatge